High-bay Klokarmaturen


LED High Bay Armaturen

Verbeter uw lichtkwaliteit en verlaag uw energie- en onderhoudskosten. Eenvoudige één op één vervanging van de hoog hangende 250 en 400 Watt gasontladingslampen. High Bay Lampen zijn ideaal als energiezuinige binnenverlichting en algemene verlichting voor onder andere bedrijfsloodsen en magazijnen. Duurzame en energie-efficiënte High Bay verlichting is verkrijgbaar met LED als lichtbron.

 

LED Magazijnverlichting

Bestel uw led high bay lampen bij onze partners! Vervang direct uw gasontladingslampen en bespaar aanzienlijk op uw energienota. LED verlichting voor de industrie sector is de beste keuze. Industriebedrijven die staat bekend om de moeilijk toegankelijke en hoge plafonds. Omdat LED additioneel veel langer meegaat dan conventionele concurrenten, besparen bedrijven ook op vervangingskosten. Van goede kwaliteit industriële LED-armaturen hebben een levensduur van zeker 50.000 branduren. Dit is een lange periode van energie besparen, kies uw leverancier dan ook zorgvuldig uit en vergelijk de high-end industrie LED verlichting op de markt.

Meer informatie.


Verlichting-begrippen:

High-bay, lampen, industrie, magazijn, klokarmatuur, led verlichting, led lampen, industriële lampen, industrie led, highbay lamp, highbay