Led downlighters


Webwinkels Down Lights Armaturen:

Op zoek naar de beste shops in down light?

Overzicht met webwinkels en leveranciers gespecialiseerd in Downlights spot armaturen. 

De led-lamp startpagina is het meest complete overzicht met de beste en bekende webshops LED downlights verzameld in één bedrijvenlijst!


 

Webwinkels Led Down Light

Dit is een duurzame soort armatuur die veelvuldig gebruikt wordt als alternatief voor vierkante tl-bakken in systeemplafonds of van ronde inbouwarmaturen in kantoren en andere ruimten. Ze zijn vaak 40% zuiniger dan de vierkante 60 centimeter tl-verlichting met starters. En ook stukken zuiniger dan de dubbele CLF-inbouw armaturen. Er zijn vele soorten LED Down Lights in de omloop en dus veel kwaliteit verschil en ook in prijzen.

 

  

 

Soorten LED Down Light

Er zijn vele soorten LED Down Lights leverbaar in diverse vormen, lichtkleuren en met gebruik van uiteenlopende chips en andere componenten. Let op de licht output vergeleken met het totaal verbruikte vermogen van de installatie. Hieruit kunt u het lumen per Watt halen. 110 lumen per wat is zeer redelijk als het aankomt op led Down Light.

 

Levensduur en Garantie

Daarnaast varieert de levensduur en garantieperiode enorm tussen de verschillende merken en leveranciers led Down Light in Nederland en België!

Let daarnaast additioneel op keurmerken zoals CE, VDE of bijvoorbeeld TÜV gecertificeerde LED Down Lights!

 

Lichtkleur

LED Down Lighter zijn in drie verschillende lichtkleuren leverbaar, 3000 Kelvin (warm-wit), 4000 Kelvin (neutraal-wit) en 6500 Kelvin (zeer helder wit).