Led TerreinverlichtingWebwinkels LED Terreinverlichting en Breedstralers:

 

Heeft u ook de noodzakelijkheid om een groot (buiten)terrein te verlichten? Kies dan voor een LED Sport- en terreinverlichting, zeer geschikt voor het verlichten van grote terrein! Deze vervanger van de hogedruklamp bespaart u enorm veel energiekosten. Ook hoeft u minder vaak uw lampen te vervangen want de led lampen gaan bijna niet stuk!

 

 


 

 

Waterdicht? Geen probleem!

De meeste lampen in dit kader zijn voorzien van een IP Klasse. Vanaf IP65 kunnen de armaturen tegen de externe invloed van (regen)water. Vocht en water zijn geen enkel probleem voor IP65+ LED Sport- en terreinverlichting armaturen.

 

LED Terreinverlichting met bewegingsmelder

Kies nu voor maximale energiebesparing en laat uw buitenverlichting alleen branden als het moet! Het in- of uitschakelen kan met bewegingsdetectie maar ook met een timer die verlichting automatisch uitschakelt na 10 of bijvoorbeeld 20 minuten

 

Efficiënte LED terreinverlichting met led lichtbron kopen?

Op zoek naar een efficiënte LED terreinverlichting maar met een duurzame lichtbron zoals led? Met dit type terreinverlichting kunt u eenvoudig flink energie besparen. Deze Led buitenlampen vormen dan een interessante keuze. Ze zorgen voor meer dan voldoende licht op de buitenplaats of op een andere locatie, terwijl u daar veel minder energie voor nodig heeft en u de kosten op die manier flink kunt besparen.  

Startpagina-inhoud:

Terreinverlichting, led, webwinkels, straatlampen duurzaam