Industrie verlichting


 

Industriële verlichting

Op deze pagina vindt u informatie over leveranciers en webwinkels LED-verlichting en LED-armaturen geschikt voor industriële toepassingen zoals magazijnen, bouw, bedrijfshallen, productiefaciliteiten en meer!


LED Industrie

LED is de perfecte lichtbron als werkplekverlichting of verlichting voor de industrie. Het geeft veel en mooi licht, gaat erg lang mee en en is onderhoud zuinig.

 

Duurzame LED Industrie

Verlichting Industriële complexen en industriële gebouwen zijn vaak erg groot en er wordt tot in de late uurtjes gewerkt. Dit betekent dus ook dat de lampen lang aan zijn. Juist in deze omgevingen kan men relatief eenvoudig snel geld besparen en CO2 verminderen.


Energie besparen met LED

Stap vandaag nog over op de meest duurzame lichtbron op de markt! LED lampen zijn erg duurzaam en daarnaast ook erg zuinig in gebruik! Verlaag vandaag nog uw kosten voor verlichting!

 

Hoog plafond, Geen probleem!

Industriecomplexen kenmerken zich vaak aan de grootte qua omvang. Magazijnen, op- en overslag hebben bijvoorbeeld vaak een enorm hoog plafond. Hierdoor hebben veel standaard lampen moeite om de werkplek op een juiste en duurzame manier te belichten. Industriële high bay verlichting is speciaal ontworpen voor de hogere toepassingsgebieden!

  

Startpagina-begrippen:

Led, industrie, industrieel, lampen, verlichting, webshop, webwinkels